Ved i säck

Hos oss kan ni beställa ekologisk ved i Stockholm med hemleverans till dörren. Varje säck inkluderar 2 m³ av vald vedsort. Vi klyver alltid veden i olika grovlekar så det är blandning av både fin och mer grovkluven ved i säcken. Leverans med kranbil. 

Ved i container

Hos oss kan ni beställa ved i container. Välj om ni vill köpa ren björkved eller de mer prisvärda alternativen barrved eller blandved.

Varan är en bulkvara och det betyder dels ett lägre pris och att vi klyver veden i olika grovlekar så det är en blandning av både fin och mer grovkluven ved i containern.

Veden går inte igenom en rensning och därför kommer det finnas mindre delar som många använder som tändved. Totalt ca 1 kubik utöver ordervolymen. (Bonus!)

Vi kan med framförhållning anpassa längder/ grovleken efter önskemål. På så sätt kan ni anpassa veden till just er kamin. Vi har inkluderad frakt inom del av storstockholm

Hämta ved själv

Vi säljer kluven, björk, blandved & barrved. Vår Svenska ekologiska ved är kapad och kluven i ca 30 cm längder. Veden som finns nu är stjälpt mått i släpkärra, eller i säck om ca 2 kubik stjälpt mått, ni hämtar själva på vår gård.

Vi är på plats 07-16 vardagar. Kör upp på Gårdsplanen så hittar ni oss.
Säckar kan köpas via webshopen och betalas den vägen, uppge ert ordernummer vid avhämtning.

Vid större leveranser kan ni beställa ved i Stockholm i container.

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, statistik och marknadsföring