Aktuellt

Läs aktuelle nyheter och tips från Vedbiten

Här delar vi med oss om lite tips och saker att tänka på kring ved.

Beställa ved online

Det är enkelt att beställa ved online. Alla våra produkter finnas i vår webbutik och kan beställas antingen i säck eller container.  Det går även att beställa ved online i olika längder, dock behövs det lite framförhållning och att du skickar ett mejl så vi hinner kapa veden i rätt storlek.

När du beställer ved online behöver du inte ens vara hemma för att ta emot det, det går likabra att markera upp med en skylt eller liknande så vår chaufför ser vart du vill ha veden. Att beställa ved online gör det enkelt för dig och vi drar först pengarna när vi är på väg med din leverans.

Det du skal tänka på när du beställer ved online är att du har en bra förvaringsplats till veden. Vi rekommenderar att du staplar dem under ett litet tak. Beställa ved online och ha det varmt och mysigt i höst och vinter.

Billig ved Stockholm

Vill du köpa billig ved i Stockholm? Då finns vi här för dig. Det går att köpa billig ved i Stockholm antingen med hemleverans eller att hämta själv från vårgård, vi hjälper dig att lasta på din släpkärra eller pickup. 

Hos oss på Tjusta gård kan du köpa billig ved i Stockholm och få det levererat gratis i hela Storstockholm I vår webbbutik går det enkelt att köpa billig ved med leverans i stort set hela området kring Stockholm med fraktilläg från 300

När du köpar billig ved i Stockholm behöver du inte vara hemma för att ta emot leveransen, vår chaufför kan lasta av det på markerat plats. 

Registrerar du dig som kund köper du inte bara billig ved i Stockholm utan vi ger dig även 10 % rabatt så att veden blir ännu billigare.

Bli kund redan i dag

Och få alltid 10 % rabatt

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, statistik och marknadsföring